Badkamer verbouwen of installeren in Apeldoorn, Vaassen, Teuge en omstreken?

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Nieuw tegelwerk? Eindelijk een bad laten plaatsen? Of juist uw bad vervangen door een inloopdouche? Of wilt u het badkamermeubel monteren dat u al zo lang wilt hebben? Bij installeren of het renoveren van een badkamer komen de meest uiteenlopende werkzaamheden kijken. Dat hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Toch willen we enkele belangrijke punten aan u voorleggen. Al is het maar om een beeld te geven van de hoeveelheid mogelijkheden én aandachtspunten. 

Checklist bij een badkamerverbouwing

Het is niet alleen belangrijk hoe de badkamer er ‘van buiten’ uit komt te zien. Ook ‘achter de schermen’ moet alles kloppen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leidingwerk en het waterdicht maken van de badkamer. En zo zijn er meer vragen die u uzelf kunt stellen:

  • Hoe deel ik mijn badkamer het beste in?
  • Wil ik een inloopdouche of douche in bad?
  • Hoe kan ik straks mijn badkamer ventileren?
  • Hoe is de vochtwerendheid van de deur, plafond en muren?
  • Wil ik vloerverwarming?

Win ruim advies in voor u een offerte tekent!

Wij zijn van mening dat advies inwinnen voordat u een offerte tekent geen kwaad kan. Sterker nog, we zien het bijna als een vereiste! Dient u een aanvraag in bij een Klussenier? Dan zal hij bij u langskomen om al uw vragen te beantwoorden. En u kunt rekenen op gratis advies! Pas nadat u uw wensen duidelijk heeft besproken met De Klussenier, zal hij een offerte maken. 

U heeft uw wensen voor uw nieuwe badkamer duidelijk gemaakt, de offerte is getekend, en dan...

De Klussenier gaat voor u aan de slag! Een voordeel voor u wanneer u heeft gekozen voor een Klussenier: U heeft slechts één aanspreekpunt tijdens de verbouwing. De meeste Klusseniers renoveren een badkamer helemaal zelf. In tegenstelling tot veel aannemers en klusbedrijven, waar voor ieder vakgebied een andere specialist wordt ingeschakeld.

Met een Klussenier heeft u dus geen huis vol bouwvakkers, maar één veelzijdige vakman die op professionele wijze, en in overleg met u, uw badkamer realiseert!

De Klussenier Miquel-John Nikerk, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Miquel-John Nikerk
De Klussenier Miquel-John Nikerk

Poortersveld 223
7327 AJ Apeldoorn

Dien uw offerte-aanvraag in   

055 542 66 36
06 3041 5892
m.nikerk@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 08147002

 
Loading...